fbpx

Salgs- og leveringsbetingelser

 1. Generelt

Disse salgs- og leveringsbetingelsene gjelder for alle varekjøp fra Gausbygg Outlet AS med mindre annet er skriftlig avtalt mellom partene. Forbrukerkjøp reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og e-handelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene.

 1. Priser

Prisene i prislister og i butikk er oppgitt i norske kroner og er inklusive merverdiavgift. Gausbygg Outlet AS tar forbehold om trykk-, skrive- og systemfeil. Gausbygg Outlet AS kan endre sine priser uten varsel og det er pris ved bestillings/kjøpstidspunkt som er gjeldene.

 1. Betaling

All betaling skal skje ved henting eller bestilling av varer. I våre varehus kan det betales kontant, med debet- og kredittkort og med Vipps. Det er ikke mulig å handle på kreditt.

 1. Reklamasjoner

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Reklamasjon til selgeren bør skje skriftlig og med relevant dokumentasjon.  Dersom varen har en mangel og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven kapittel 6 etter omstendighetene velge mellom retting og omlevering, kreve prisavslag, kreve avtalen hevet og/eller kreve erstatning fra selgeren. Gausbygg Outlet AS dekker ikke skader eller merkostnader kjøper har hatt som følge av feil på produktet.

Reklamasjonsretten gjelder ikke feil forårsaket av normal slitasje, skader ved lagring samt andre feil som kan skyldes kunden.

Gausbygg Outlet AS selger varer som er utgående fra markedet og vil ved reklamasjoner ikke alltid kunne fremskaffe nytt produkt.

Gausbygg Outlet AS selger produkter som kan ha mangler eller feil. Dette skal fremgå av merking på eller ved produktet og det gis ikke mulighet til å reklamere på mangler som produktet hadde ved kjøpstidspunkt.

 1. Garanti

Garanti som gis av selgeren eller produsenten, gir kjøperen rettigheter i tillegg til de kjøperen allerede har etter ufravikelig lovgivning. En garanti innebærer dermed ingen begrensninger i kjøperens rett til reklamasjon og krav ved forsinkelse eller mangler. Enkelte produkter kan inneha feil og mangler og gis derfor ikke den garantien produsenten gir på øvrige varer, dette skal være merket på eller ved produktet i butikk.

 1. Vareretur

Gausbygg Outlet AS tilbyr retur/bytte av lagervarer inntil 2 uker etter kjøpsdato. Vi tar lagerførte varer i retur etter disse kriteriene:

 • varen er dokumentert kjøpt hos oss
 • varen returneres selv av kunden
 • er ubeskadiget / ikke brukt
 • er i uåpnet original emballasje
 • er kurant, det vil si ikke er utgått dato eller modell
 1. Endringer i Betingelsene

Gausbygg Outlet AS forbeholder seg retten til å endre disse betingelsene. Endringer vil bli kunngjort på ww.gausbyggoutlet.no og trer i kraft med umiddelbar virkning.

Her finner du oss

Gausbygg Outlet Lillehammer

Gausdalsvegen 10
2624 Lillehammer

Veibeskrivelse >

Åpningstider:
Mandag – Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00

Gausbygg Outlet Lørenskog

Solheimveien 4
1473 Lørenskog

Veibeskrivelse >

Åpningstider:
Mandag – Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00

Gausbygg Outlet Gjøvik

Østre Totenveg 130
2816 Gjøvik

Veibeskrivelse >

Åpningstider:
Mandag – Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00

FAST KILOSPRIS!

Selvplukk på bolter, skiver og muttere.
Pr. kg

119,-

Våre produktgrupper

Byggevare
Konstruksjonsvirke
Impregnert trelast
Utvendig kledning
Innvendig panel

Dører
Vinduer
Laminatgulv
Veggplater
Bygningsplater

Elektroverktøy
Batteriverktøy
Håndverktøy
Festemidler
Lim og fog

Murerverktøy
Arbeidsklær
Sko
Verneutstyr

Noen av våre leverandører

Byggevare, trelast, jernvare

Gausdal Landhandleri leverer byggevare, trelast og jernvare som er utgått fra sortimentet eller B-vare.

Les mer om Gausdal Landhandleri

Baderomspanel

Leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Veggpanelene er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene. Godkjent i henhold til Våtromsnormen og har hele 15 års garanti.

Les mer om Fibo

Trelast

Produsent av alle tradisjonelle trelastprodukter i gran. De står også bak  merkevaren ULTIMALT, utvendig kledning som er ferdig råtebeskyttet, grunnet og fabrikkmalt med ett strøk.

Les mer om G3 Gausdal Treindustrier

Trelast

Har siden 1946 produsert og levert trelast til det norske folk.

En totalleverandør av trelast til norsk byggevarehandel og
industrikunder i inn- og utland.

Les mer om Bergene Holm

Betalingsløsninger

I vårt varehus kan det betales
med kontanter, 
debet- og kredittkort

Kontanter, debet- og kredittkort

Du kan betale med VIPPS!